نی‌ نی سایت

گلاب در مرغ: معجزه یا اشتباه؟ تجربه های نی نی سایتی ها!




گلاب در مرغ: ۲۵ تجربه نی نی سایتی!

اضافه کردن گلاب به مرغ، یک ترفند آشپزی است که بحث‌های زیادی را در نی نی سایت برانگیخته است. برخی معتقدند طعم بی‌نظیری به مرغ می‌دهد، در حالی که برخی دیگر آن را غیرضروری می‌دانند. در این پست، ۲۵ تجربه از کاربران نی نی سایت در مورد بهره‌گیری از گلاب در مرغ را جمع‌آوری کرده‌ایم تا ببینیم نظرها چیست!

این تجربیات بر اساس پست ها و نظرات مختلف در نی نی سایت جمع آوری شده اند و لزوماً دیدگاه نویسنده این مطلب نیستند.

عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • ✔️“من همیشه یه کوچولو گلاب به مرغ اضافه می‌کنم، طعمش عالی میشه!”
  • ✔️“به نظر من فقط بوی مرغ رو بیشتر می‌کنه، تاثیری تو طعم نداره. “
  • ✔️“من تو مرغ شکم پر حتما گلاب می‌ریزم، عطرش فوق‌العاده میشه. “
  • ✔️“برای از بین بردن بوی زهم مرغ، گلاب خیلی خوبه. “
  • ✔️“من یه بار ریختم تلخ شد مرغم! دیگه امتحان نکردم. “
  • ✔️“فقط تو خورشت فسنجون گلاب میریزم، مرغ نه. “
  • ✔️“به جای گلاب، یه کم عرق بهار نارنج امتحان کنین، محشره!”
  • ✔️“مادرشوهرم همیشه تو مرغ مجلسی گلاب می‌ریزه، خیلی خوشمزه میشه. “
  • ✔️“بستگی به نوع مرغ داره، بعضی مرغ‌ها احتیاجی به گلاب ندارن. “
  • ✔️“من فکر میکنم یه سلیقه شخصیه، بعضیا دوست دارن بعضیا نه. “
  • ✔️“موقع پخت مرغ تو فر، یه کم گلاب رو مرغ اسپری کنید، عالی میشه. “
  • ✔️“من فقط تو مرغ سرخ شده میریزم، اونم خیلی کم. “
  • ✔️“اگه گلاب زیاد بریزید، طعمش غالب میشه و خوب نیست. “
  • ✔️“من یه بار با آبلیمو و گلاب مرغ رو مزه دار کردم، خیلی خوش طعم شد. “
  • ✔️“به نظر من هیچ فرقی نمی‌کنه، الکیه. “
  • ✔️“گلاب اصل خیلی مهمه، گلاب تقلبی طعم خوبی نمیده. “
  • ✔️“من تو مرغ ترش شمالی حتما گلاب میریزم. “
  • ✔️“همیشه قبل از پخت مرغ، تو آب نمک و گلاب میخوابونم. “
  • ✔️“بجای گلاب از هل استفاده کنید بهتره. “
  • ✔️“به مقدار خیلی کم استفاده کنید تا طعمش غالب نشه. “
  • ✔️“من برای ته چین مرغ حتما گلاب استفاده میکنم. “
  • ✔️“بعضی ها میگن گلاب باعث میشه مرغ زودتر بپزه. “
  • ✔️“به نظر من رب انار توی مرغ طعم بهتری میده. “
  • ✔️“من برای طعم دار کردن سس مرغ از گلاب استفاده میکنم. “
  • ✔️“مرغ رو با گلاب ماساژ بدین بعد بپزین، خوشمزه میشه. “

همانطور که دیدید، نظرات در مورد بهره‌گیری از گلاب در مرغ بسیار متفاوت است. به نظر می‌رسد میزان استفاده و نوع گلاب، تاثیر زیادی در نتیجه نهایی دارد.





گلاب در مرغ: خلاصه تجربیات نی نی سایتی‌ها (25 مورد)


گلاب در مرغ: خلاصه تجربیات نی نی سایتی‌ها (25 مورد)

1. مرغ خوش عطر و طعم با گلاب

خیلی از کاربرا میگن اضافه کردن یه قاشق گلاب به مرغ، مخصوصا موقع پخت مرغ مجلسی، عطر و طعم خیلی خوبی بهش میده. بعضی‌ها حتی میگن بوی زُخم مرغ رو هم از بین میبره. بهتره گلاب رو اواخر پخت اضافه کنید تا عطرش زیاد از بین نره. مراقب باشید زیاد نریزید که طعمش غالب نشه. گلاب مرغوب استفاده کنید که طعمش خوب باشه. بعضی‌ها به همراه گلاب، کمی زعفران هم اضافه میکنن که رنگ و عطرش عالی بشه. توی مرینت مرغ هم میتونید گلاب استفاده کنید.

2. رفع بوی زُخم مرغ

بوی بد مرغ، یکی از مشکلاتیه که خیلی‌ها باهاش دست و پنجه نرم میکنن. گلاب میتونه تا حد زیادی این مشکل رو حل کنه. یکی از کاربرا میگفت که قبل از پخت، مرغ رو با گلاب ماساژ میده و بعد آبکشی میکنه. یه روش دیگه اینه که موقع پخت، یه مقدار گلاب داخل قابلمه بریزید. بعضی‌ها میگن برای از بین بردن بوی زُخم، بهتره از گلاب رقیق استفاده کنید. اضافه کردن کمی آبلیمو هم به از بین بردن بو کمک میکنه. حتما مرغ رو قبل از پخت، خوب بشورید. بعد از پخت هم میتونید یه کم گلاب روی مرغ بریزید.

3. تجربه های مختلف و مقدار مناسب

مقدار گلابی که استفاده میکنید، خیلی مهمه. بعضی‌ها میگن یه قاشق کافیه، بعضی‌ها هم میگن بیشتر. بهتره اول با مقدار کم شروع کنید و بعد، اگه لازم بود، بیشتر اضافه کنید. بعضی‌ها میگن گلاب رو با آب و زعفران مخلوط میکنن و بعد روی مرغ میریزن. توی غذاهایی مثل قیمه و فسنجون هم میشه از گلاب استفاده کرد. یه کاربر میگفت که گلاب رو توی کره تفت میده و بعد روی مرغ میریزه. برای مرغ شکم پر هم میشه از گلاب استفاده کرد. بعضی‌ها به جای گلاب، از عرق بهار نارنج استفاده میکنن.

4. نکات پایانی


گلاب در مرغ: 25 تجربه از نی نی سایت

گلاب در مرغ: 25 تجربه از نی نی سایت

همیشه از گلاب با کیفیت و اصل استفاده کنید. مراقب باشید گلاب زیاد نریزید که طعمش غالب نشه. اواخر پخت، بهترین زمان برای اضافه کردن گلابه. میتونید گلاب رو با ادویه‌های دیگه هم ترکیب کنید. تجربه خودتون رو با بقیه به اشتراک بذارید. با کمی خلاقیت، میتونید طعم مرغتون رو خیلی بهتر کنید. نوش جان!


گلاب، عصاره خوشبوی گل محمدی، علاوه بر خواص دارویی، در آشپزی هم کاربردهای فراوانی دارد. یکی از این کاربردها، بهره‌گیری از گلاب در پخت مرغ است. در این پست، 25 تجربه از مادران و کاربران نی نی سایت را در مورد بهره‌گیری از گلاب در مرغ جمع آوری کرده‌ایم.

1. عطر بی نظیر

اکثر کاربران معتقد بودند که اضافه کردن گلاب به مرغ، عطر بسیار دلپذیری به آن می‌دهد. بعضی از کاربران اشاره کردند که این عطر، طعم مرغ را هم بهتر می‌کند. یک کاربر نوشته بود: “بوی گلاب، بوی بهشت میده به مرغ!”کاربر دیگری اظهار داشت: “هر وقت گلاب میریزم تو مرغ، همه میگن چه بوی خوبی میاد!”عده ای بوی گلاب را یادآور غذاهای اصیل ایرانی دانسته اند. برخی نیز معتقدند بوی زُهم مرغ را می گیرد. یک کاربر توصیه کرد: “اگه حساسیت دارین، اول یه مقدار کم گلاب تست کنین. “

2. لطافت و نرمی مرغ

برخی از کاربران نی نی سایت، تجربه لطیف تر شدن بافت مرغ را با بهره‌گیری از گلاب گزارش کرده‌اند. یکی از کاربران نوشته بود: “مرغ با گلاب خیلی نرم و آبدار میشه. “کاربر دیگری اضافه کرد: “من همیشه یه کم گلاب میریزم تا مرغ خشک نشه. “برخی معتقدند گلاب باعث می شود مرغ دیرتر سفت شود. تعدادی از کاربران پیشنهاد داده اند که گلاب را در مراحل پایانی پخت اضافه کنید. یک کاربر نوشته بود: “یه قاشق گلاب کافیه، بیشترش طعم مرغ رو عوض می کنه. “برخی معتقدند که گلاب به ترد شدن پوست مرغ نیز کمک می کند.

3. طعم متفاوت و لذیذ

تعدادی از کاربران، از طعم متفاوت و لذیذی که گلاب به مرغ می‌دهد، صحبت کرده‌اند. یک کاربر نوشته بود: “گلاب یه طعم خاص و ملایمی به مرغ میده که خیلی خوشمزه است. “کاربر دیگری گفته بود: “من همیشه یه کوچولو گلاب تو مرغ میریزم، انگار یه راز خوشمزه است!”برخی معتقدند که گلاب به بالانس کردن طعم های دیگر کمک می کند. تعدادی از کاربران پیشنهاد داده اند که گلاب را با زعفران ترکیب کنید. یک کاربر نوشته بود: “میشه به جای آب، از گلاب رقیق شده استفاده کرد. “برخی معتقدند که گلاب با طعم دارچین هم ترکیب خوبی می سازد.

نوشته های مشابه

4. رفع بوی نامطبوع

برخی از کاربران از گلاب برای رفع بوی نامطبوع مرغ استفاده می کنند. یک کاربر نوشته بود: “گلاب بوی زُهم مرغ رو میگیره و خیلی خوب میشه. “کاربر دیگری گفته بود: “من همیشه مرغ رو با گلاب و آبلیمو مزه دار می کنم تا بوی بدش از بین بره. “برخی معتقدند که گلاب به ویژه برای مرغ های بسته بندی مناسب است. تعدادی از کاربران پیشنهاد داده اند که مرغ را قبل از پختن در گلاب خیس کنید.

نمایش بیشتر

‫2 دیدگاه ها

  1. من هم یه بار گلاب رو با نمک و زعفران مخلوط کردم و به مرغ زدم، طعمش فوق العاده شد. بعضی وقت ها گلاب رو موقعی که مرغ توی فر هست کمی رویش اسپری می کنم که عطرش حسابی پخش بشه. یادم میاد یه بار زیادی گلاب ریختم بود و مزه اش کمی قوی شد، حالا همیشه کم می ریزم. مرغ با گلاب واقعا فرق می کنه، مخصوصا اگه مقدارش رو درست رعایت کنی.

    من از آبلیمو هم همراه گلاب استفاده می کنم که هم بوی مرغ رو بگیره هم طعم بهتری بده. یه چیز جالب این که گلاب رو می شه توی سس مرغ هم ریخت، یه طعم متفاوت و خوبی می شه. راستی گلاب اصل خیلی مهمه، من یه بار گلاب تقلبی خریدم و اصلا خوب نشد.

    حالا که این حرفا شد یاد یه نکته افتادم، اگه مرغتون رو با سبزیجات می پزید، گلاب می تونه طعم سبزیجات رو هم خوشمزه تر کنه. من معمولا یه قاشق سوپ خوری گلاب می ریزم، بیشتر از این مقدار مزه اش غالب می شه. یه بار هم گلاب رو موقع آب پز کردن مرغ استفاده کردم، بوی زهمش رو خیلی کم کرد.

    یه چیز دیگه که یاد گرفتم اینه که گلاب رو باید اواخر پخت اضافه کرد تا عطرش از بین نره. من یه بار اول پخت ریختم بود و دیگه آخرش اصلا بوی گلاب نمی اومد. حیف شد که اون بار گلاب خوبی هم استفاده کرده بودم. خلاصه که گلاب توی مرغ عالیه ولی باید با دقت ازش استفاده کرد.

  2. من هم چند وقت پیش توی مرغ ترش گلاب ریختم و واقعا عطرش خیلی خوب شد. فکر کنم یک قاشق غذاخوری برای یه مرغ متوسط کافیه. یه بار هم زیاد ریختم طعمش زیادی شیرین شد پس بهتره کم کم اضافه بشه.

    برای مرغ کبابی هم امتحان کردم که موقع چرب کردن مخلوط روغن و گلاب اسپری کردم روی مرغ. پوست مرغ طلایی و خوشبو شد ولی حواست باشه گلاب خالص نریزی که بسوزه.

    دوستان اگه مرغ شما بوی تندی داره یکم گلاب و آبلیمو مخلوط کن و بذار نیم ساعت تو همون مایع بمونه. خیلی بوی تندش میره.

    یه نکته دیگه اینکه گلاب رو دقیقا آخر کار بریزید که عطرش تو غذا بمونه اصلا نپره. من معمولا پنج دقیقه آخر میریزمش تو خورشت مرغ.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا